Vaanija

Rikos ei päättynytkään Ainoaan Ystävään. Vaanija on jatkoteos Ainoa Ystävä -kirjalle.

Tilaa kirja suoraan meiltä ja tue samalla toimintaamme. Hinta postikuluineen 29,50 €. Tilauksen voit tehdä kätevästi yhteydenottolomakkeella. Kirjoita viestikenttään tilauksesi ja yhteystietosi, posti tuo kirjan 2-5 vrk kuluttua. Kirjaa saa myös kirjakaupoista ympäri Suomen.

Kuvaus: “Elämään mahtuu paljon iloa, paljon surua, sekä kourakaupalla vastoinkäymisiä, ja vaikka tuntuisi, että kaikki on mennyttä, voi yksi hyvä asia antaa uuden alun”, Aila mietti.
Hänen elämässään oli totisesti vastoinkäymisiä riittänyt, eikä hän niistä voinut loppujen lopuksi syyttää kuin itseään. Väkivaltainen suhde oli päättynyt Ailan puukottaessa ex-miehensä hengiltä. Myös hyvä ystävä Ria oli kaiken antamansa tuen jälkeen joutunut Ailan pettämäksi.

Vankilatuomion jälkeen Aila oli hetken pelännyt elämää. Viimein hän tunsi päässeensä eteenpäin. Hän oli muuttanut yhteen uuden miehensä kanssa sekä lähentynyt uudelleen Rian kanssa. Elämä alkoi näyttää varovaista hymyään.

Joku ei kuitenkaan halunnut Ailan unohtavan, joku ei ollut antanut anteeksi. Joutuisiko Aila vielä tuomiolle, jolta ei olisi paluuta? Kirja on pehmeäkantinen ja sisältää 283 sivua.