Syöpä vieraanamme

“Joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään jossain vaiheessa elämäänsä”, näin kertovat tilastotiedot. Mitä me teemme, miten me reagoimme saadessamme syöpädiagnoosin?

Tilaa kirja suoraan meiltä ja tue samalla toimintaamme. Hinta postikuluineen 19,50 €. Tilauksen voit tehdä kätevästi yhteydenottolomakkeella. Kirjoita viestikenttään tilauksesi ja yhteystietosi, posti tuo kirjan 2-5 vrk kuluttua. Kirjaa saa myös kirjakaupoista ympäri Suomen.

Kuvaus: ”Joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään jossain vaiheessa elämäänsä”, näin kertovat tilastotiedot. Mitä me teemme, miten me reagoimme saadessamme syöpädiagnoosin? Miten läheinen kokee sen, miten sairastunutta voi tukea? Entä mitkä tunteet ovat sallittuja? Miten sairauteen osaa suhtautua? Onko asioita joiden puhumista pitää välttää, koska miettii loukkaavatko ne. Sen ainakin tiedän, että läheisen sairastuminen herättää valtavasti tunteita. En osaa neuvoa ketään, voin vain kertoa miten minä asian koin. Kirja on pehmeäkantinen ja sisältää 120 sivua.